De beste wensen voor 2023!

Posted in

No items found.

Thursday, August 3, 2023

Beste klanten,

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar 2023!

Helaas was mijn start niet zo best. In verband met ziekte ben ik helaas niet in staat om te werken in de salon. Mijn collega Petra, staat er nu alleen voor en probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om zoveel mogelijk online uw afspraken in te plannen.
Het kan zijn dat u soms wat langer moet wachten of dat de telefoon niet direct opgenomen wordt. Graag uw begrip hier voor.

Per 1 februari 2023 ben ik helaas genoodzaakt om een prijsverhoging in te voeren. In verband met prijsstijgingen van de leveranciers en hoge energiekosten, zullen de prijzen van de behandelingen en producten verhoogd worden. Ik wil u hier graag van op de hoogte stellen. De nieuwe prijzen worden binnenkort op onze website geplaatst.
Door deze prijsstijgingen kan Kapsalon Bernd-Guido de best mogelijke kwaliteit blijven waarborgen!

Ik hoop op uw begrip en dank voor het in ons gestelde vertrouwen! Ik kijk ernaar uit u in het nieuwe jaar te mogen blijven begroeten in onze salon!

Groet,

Kapsalon Bernd-Guido

The experience

In onze kapsalon is er aandacht voor hem en haar! Zowel dames als heren kunnen bij ons terecht. Kleuren, stylen of knippen u kunt bij ons terecht met ieder haar type voor diverse soorten behandelingen!

Onze services!
Thank you! Your submission has been received!

We typically respond within one business day. If this is urgent please, call our office at (212) 774-7715.
Oops! Something went wrong while submitting the form.